ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ - Ο ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ
Η διάθεσή μας να δημιουργήσουμε στο κέντρο της Χαλκίδας ένα σύγχρονο φροντιστηριακό κέντρο, μας ώθησε να αξιοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες και τις θαυμαστές δυνατότητες που μας παρέχουν, προς όφελος των μαθητών του σήμερα και των επιστημόνων του αύριο. Έτσι οι μαθητές μας θα μπορούν να ενημερώνονται άμεσα και υπεύθυνα για τα εξεταστικά προγράμματα και την εξεταστέα ύλη, για τις βάσεις των ανωτάτων σχολών καθώς και τα τελευταία εκπαιδευτικά νέα, μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο (internet) ως μια ανεξάντλητη τράπεζα πληροφοριών και γνώσεων, ειδικά σε θέματα συναφή με την διδακτέα ύλη, από έγκυρες πηγές όπως ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα. Με την βοήθεια κατάλληλου εκπαιδευτικού λογισμικού, διευκολύνουμε την κατανόηση ειδικών θεμάτων της ύλης από τους μαθητές.

Καθοδηγούμε τον μαθητή στην σωστή και επωφελή χρήση των πλεονεκτημάτων που παρέχουν οι σύγχρονες τεχνολογίες και τον εκπαιδεύουμε να αναζητά τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν γρήγορα και αποτελεσματικά.